Menü Bezárás

MINDENKINEK

6F Módszer Kurzusok

FÉLELEMBŐL A FELSZABADULTSÁGBA

AZ F6 MÓDSZER SEGÍTSÉGÉVEL

ISMERD MEG AZ F6 MÓDSZERT!

Mit jelent a 6F módszer a veszteségalapú motivációban? Sokféle tünete lehet a bennünk rejlő, fel nem ismert, fel nem dolgozott veszteségeinknek. Ezek egy része testi tünetek formájában mutatja magát. A külső és belső motivációnak más és más a mozgatórugója. A belső motiváció megtalálásában alapvető jelző tünetek a félelem, a feszültség, amelyek akár a fájdalom, fáradtság formájában megjelenő tüneti következményei mind akadályozó tényezői lehetnek, hogy felismerjük, megtaláljuk saját belső motivációnkat. Ezt a folyamatot nevezem 6F módszernek, amely mentén segítek eligazodni.

FÉLELEM sokszor hasznunkra válhat, jelzőként fokozza helyzet felismerésünket és megvéd a veszélytől, sőt óvatosságra int, bizonyos szituációkban elengedhetetlen a túléléshez, ugyanakkor a félelem buktató is lehet, amely a stressz, szorongás révén rontja a döntéshozatali képességünket.

FÉLELEM a kudarctól, sikertől, változástól, kritikától, megaláztatástól, lemaradástól, hibázástól, ismeretlentől, felelősségtől, elköteleződéstől.


A félelem és a feszültség oldása, a fájdalom, fáradtság testi-lelki tüneteinek enyhítése már annak a felismeréses, hogy lépni kell, változni, változtatni kell. Ennek a folyamatnak a végén egy olyan komoly változás történik, amely középpontjában a veszteségélményt megélt érintett és maga az általa megélt fejlődés. Ebben nyújtok segítő kezet a velem való találkozásokon.

1 ALKALMAS KONZULTÁCIÓ

Átbeszéljük a problémákat és az irányvonalat.

5 ALKALMAS FOGLALKOZÁS

Pontosan megtervezzük és elkezdjük a közös munkát.

10 alkalmas közös munka

Felismered teljesíthető céljaidat, szembenézel félelmeiddel.