Menü Bezárás

RÓLAM

BESZÉLGESS VELEM!

KI VAGYOK ÉN?

Porkoláb Gyöngyi vagyok, üzletfejlesztő, a Womanext Üzleti Klub alapítója és vezetője és a Womanext Egyesület elnöke immár 25 éve. Miután a negyedik gyermekem iskolás lett, úgy döntöttem, hogy elindítom saját vállalkozásomat. Nehéz döntés volt, sok rossz beidegződés, megfelelés, félelem okán sokáig örlődtem, hogy belevágjak-e. A vállalkozás neve gyermekeim keresztnevének első betűjéből adódott, talán azt üzenve magamnak, hogy nélkülük nem kaptam volna inspirációt ahhoz a felismeréshez, hogy szeretnék teremteni és segíteni tapasztalataim okán másoknak.

MIVEL FOGLALKOZOK?

Az Alle Managementben projektfejlesztés és brandépítés mentén kulturális, színházi produkciók létrehozatalával, menedzselésével, könyv és rádió-és podcast műsor szerkesztésével foglalkozom a mindennapokban, mindemellett pedig saját fejlesztésű, veszteségélmény alapú motivációs és kommunikációs képzéseket tartok csoportoknak, igény szerint egyéneknek. 

Húsz éve része az életemnek a közösségépítés, szervezetfejlesztés, a segítés, a szolgálat. A gyógyíthatatlan, végstádiumú betegek és környezetük életvégi emberi méltósága kapcsán folytatott szemléletformáló tevékenységünk ébresztett rá arra, hogy személyes tapasztalataimat átadva szeretnék segíteni azoknak, akik krízis, vagy veszteséghelyzetben vannak; a felismerésben és a veszteségélmény folyamatában az adott érzés feldolgozásában, a tovább lépés mikéntjében.

Hiszem, hogy a vállalkozói, üzleti életben is a belső motiváció felfedezésének az alapját a rejtve maradt veszteségek időben történő felismerése és azokkal való szembenézés adhatják.

SZPONZORAIM

MILYEN SZOLGÁLTATÁST NYÚJTOK?

Ügyfeleim között olyan intézmények és szervezetek, vállalkozók és alkalmazottak, férfiak és nők vannak, akik megoldásokat keresnek; felmerülő igényre, kulturális szükségletekre. Közösen gondolkodva, keressük a választ, amikor fontolgatják a váltást, a változást, de félelem és egyéb elakadások miatt nem merik megtenni, vagy egyszerűen nem tudják mással megosztani dilemmáikat.

Közel harminc év tapasztalatával, mindig megújuló ismeretekkel fejlesztek projekteket, szerkesztek könyveket vagy podcact beszélgetéseket, vagy tartok előadásokat, képzéseket. Ma már a lefontosabb a megszerzett tapasztalat és tudásátadása azzal a küldetéssel, hogy értsük egymást.

Tudom, hogy a bemutatkozás nem kisregény, ezért röviden küldetésem, hogy inspirációt, motivációt adjak ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a saját útját, akár a járt utat járva, akár új nyomokat hagyva.

VENDÉGEIM

LITKAI GERGELY

Író

TOMÁN SZABINA

Üzletasszony

ABAHÁZI CSABA

Műsorvezető

TOMPOS KÁTYA

Színésznő

KRISÁN LÁSZLÓ

Gazdasági szakértő

TILLES ANNA

Stílusszakértő